Stap 1 Caravan aanmelden

Stap 2 Binnen 24 uur een bod

Stap 3 Opgehaald & Gevrijwaard

Stap 4 Veilig & snel verkocht

Over Wij kopen graag uw caravan.nl

Snel en veilig uw caravan of camper verkopen

Heeft u een gebruikte caravan of camper? En wilt u graag uw caravan of camper verkopen? Het verkopen van gebruikte caravans of camper kan erg lang duren en is niet altijd even gemakkelijk. Het inruilen van een caravan of camper bij de dealer waar u hem vandaan heeft levert vaak erg weinig geld op. Vandaar dat wij u graag uitkomst bieden. Het model of merk maakt niet uit, wij kopen altijd uw caravan of Camper. Het grote voordeel is dat hier geen extra kosten aan zijn verbonden. Daarnaast handelen wij snel, veilig en eerlijk. Wilt u meer weten? Neem dan eens contact met ons op.

Voordelen van Wij kopen graag uw caravan.nl

Altijd een eerlijke prijs

Waar caravan handelaars vaak een erg lage inruilwaarde bieden voor een gebruikte caravan en campers bieden wij altijd een mooie prijs. Nadat wij een bod hebben gedaan kunt u rustig nadenken over het bod. Wanneer u besluit akkoord te gaan maken wij alle papieren in orde voor een vlotte transactie.

Snel en gemakkelijk

We hebben al erg veel ervaring met de aankoop van een caravan en camper. Vandaar dat wij alles in orde maken rondom de transactie. Daarnaast kunnen wij snel handelen. Dus wanneer u snel van uw caravan of camper af wilt kunnen wij dit snel voor u regelen.

Wij kopen alle caravans en campers

Wij van Wij kopen graag uw caravan.nl kopen alle modellen en alle merken caravans en campers. Heeft u moeite met de verkoop van uw caravan of camper? Dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk contact opnemen door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen.

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  * verplicht veld

  Download dit formulier vul het compleet in en stuur het samen met de gevraagde foto’s naar ons mail adres info@wijkopengraaguwcaravan.nl

  Tel. 043-4083200

  Reactie van onze klanten

  Hidde van Heuvel

  “Top service! Snel geregeld. Ik ben helemaal tevreden.”

  Jeroen de Jong

  “Ik wilde van mijn oude caravan af. Wijkopenuwcaravan.nl deed meteen een goed bod. De transactie verliep zeer soepel. Top service!”

  Magda den Kraaivogel

  “Fijn geholpen en snel van mijn caravan af. Super jongens! Bedankt.”

  Karin Greeuwsen

  “Ik was aan het begin wat sceptisch maar ben uiteindelijk zeer tevreden. Ik kreeg een mooie prijs voor mijn oude caravan en ben nu overgestapt op een tent.”